02 september 2020

Open dag Praktijk Academie ICT

Op 18 augustus is de open dag van de Praktijkacademie ICT in Gouda. Een unieke ICT opleiding op hbo niveau, maar wel praktijkgericht. Naast mbo-ers, havisten en vwo-ers is de opleiding ook bedoeld voor herintreders en omscholers. De studenten zitten één dag per week in de klas. De rest van de week gaan ze aan de slag bij een bedrijf, veelal in regio Midden-Holland.

techniek

Op dinsdag 18 augustus is de open dag van de Praktijkacademie ICT in Gouda. Een unieke ICT opleiding op hbo niveau, maar wel praktijkgericht. Naast mbo-ers, havisten en vwo-ers is de opleiding ook bedoeld voor herintreders en omscholers. De studenten zitten één dag per week in de klas. De rest van de week gaan ze aan de slag bij een bedrijf, veelal in regio Midden-Holland.

Tijdens de voorlichtingsdag op 18 augustus wordt uitgebreid informatie gegeven over de opzet van de opleiding en de praktijkervaring. De voorlichtingsdag is in de Agnietenkapel (achter de Markt) in Gouda.

In verband met de coronamaatregelen is het verzoek of geïnteresseerde kandidaten zich vooraf willen aanmelden met het tijdstip waarop je wilt komen: 15.30, 17.00 of 19.30 uur. Dit kan via info@ictpraktijkacademie.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin het opgegeven tijdstip waarop je wordt en verwacht.

Kijk voor meer informatie op ictpraktijkacademie.nl